Continuous line of a Jaguar vehicle in black and white.

JAGUAR ALS BEDRIJF

JAGUAR ALS BEDRIJF

Sinds de eerste Jaguar gebouwd werd in 1935 hebben we de grenzen van het mogelijke verlegd, geïnspireerd door onze oprichter, Sir William Lyons. Hij stond erop dat elke auto die het bedrijf maakte, als geen ander prestaties moest combineren met mooie lijnen. Zijn onwrikbare visie bepaalde nieuwe normen, die ons vandaag nog altijd leiden in ons werk.

Met de lancering van de nieuwe F-TYPE breien we een vervolg aan die traditie. Deze ultieme sportauto met twee zitplaatsen zet het opzienbarende erfgoed voort dat gecreëerd werd met de C-, D- en E-Type. Die laatste is een blijvend icoon. Hij wordt nog altijd beschouwd als de mooiste auto ter wereld en gold als norm op een markt die de F-TYPE vandaag opnieuw definieert.

Het DNA van Jaguar is onmiddellijk herkenbaar in heel ons gamma. Een onmiskenbare zuiverheid van lijnvoering loopt als rode draad door al onze modellen. Wendbaar en krachtig, aerodynamisch en verleidelijk, zelfverzekerd en instinctief: allemaal eigenschappen die in onze auto's tot uitdrukking komen.

Als bedrijf is Jaguar springlevend. We zijn trots op de rol die we spelen in de Britse en de wereldeconomie. In ons streven naar uitmuntende auto's creëren we duizenden banen in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld. Met een sterk engagement voor de principes die aan de basis lagen van de oprichting van de onderneming, zal Jaguar nog vele jaren een toonaangevende rol spelen in de sector van de luxeauto's.
  • BEDRIJFSWAARDEN

    Om te garanderen dat we altijd ook echt bieden wat we beloven, houdt iedereen bij Jaguar zich aan deze eenvoudige maar treffende waarden.

  • KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

    Ontdek hoe kwaliteit en betrouwbaarheid een integraal deel uitmaken van elke Jaguar.

MEER WETEN

BEDRIJFSWAARDEN

Om te garanderen dat we altijd ook echt bieden wat we beloven, houdt iedereen bij Jaguar zich aan deze eenvoudige maar treffende waarden.

Jaguar CEO, Ralf Speth at a speech with the Jaguar logo behind.

MANAGEMENTTEAM

Maak kennis met ons inspirerend managementteam.

KWALITEIT

Ontdek hoe veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid een integraal deel uitmaken van elke Jaguar.