UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL
Steering wheel Interior closeup of E-Pace

JAGUAR E-PACE BELANGRIJKSTE KENMERKEN

PRESTATIES

Met een scala aan motoren en verbeterde rijdynamiek levert de Jaguar E-PACE de perfecte balans tussen stijl en prestaties.

Jaguar E PACE plug-in hybrid

PHEV (PLUG‑IN HYBRID)

In de elektrische modus (EV) heeft de Jaguar E-PACE Plug-in Hybrid (PHEV) een actieradius van maximaal 62 km††, perfect voor dagelijkse ritten in de stad. En met de benzinemotor voor langere ritten is de E-PACE Plug-in Hybrid de ideale compacte SUV.

SPECIFICATIES E-PACE PLUG-IN HYBRID (ENKEL BESCHIKBAAR OP R‑DYNAMIC)

LAADTIJD 0-80%
VANAF

30 minuten*

De E-PACE Plug-in Hybrid kan gemakkelijk worden opgeladen, ook onderweg.

BRANDSTOFVERBRUIK
VANAF

1,4-1,6 l/100 km††

Haal meer uit uw reis dankzij het lage brandstofverbruik van de E-PACE Plug-in Hybrid.

CO2-UITSTOOT
VANAF

32-36 g/km††

Profiteer van lagere CO2-emissies met de E-PACE Plug-in Hybrid.

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS
TOT

62-59 km††

De elektrische (EV) modus is perfect voor uw korte ritten.

Welke uitvoering u ook kiest, de E-PACE biedt – al of niet in optie – talloze rijfuncties om elke rit te verbeteren.

 • Snow splashing behind a car speeding

  ALL WHEEL DRIVE (AWD)

  Voor optimale prestaties onder een grote variatie in rijomstandigheden, regelt het AWD-systeem (All Wheel Drive) op intelligente wijze de verdeling van het aandrijfkoppel over de voor- en achteras. De AWD-aandrijving optimaliseert de tractie en verbetert daardoor het dynamische rijgedrag. De auto heeft zo een grotere stabiliteit onder ongunstige omstandigheden, zodat u van uw rit kunt blijven genieten.

 • Jaguar SUV running on a highway road

  RIJPRESTATIES

  Een unieke balans tussen wendbaarheid en rijcomfort – ontdek hoe opwindend rijden in deze Jaguar SUV kan zijn. Dankzij het ruime gamma volledig nieuwe, verbeterde motoren, waaronder nieuwe hybride technologieën, is er een motor die bij u past.

 • Close motion capture of a car wheel

  ADAPTIVE DYNAMICS

  Het Adaptive Dynamics ophangingssysteem, beschikbaar in optie, biedt de optimale balans tussen nauwkeurige dynamiek en soepel rijcomfort door de wielpositie en carrosseriebewegingen te controleren. De schokdempers passen continu de wielophanging aan voor een optimale balans tussen comfort, raffinement en wendbaarheid. ​

 • Water splashing from Car front wheel

  CONFIGURABLE DYNAMICS

  Om het raffinement, het comfort of de prestaties van de auto te verbeteren kunt u met de functie Configurable Dynamics de gaspedaalrespons, de transmissieschakelpunten, de besturing en de wielophanging van de Jaguar E-PACE configureren om deze af te stemmen op uw rijvoorkeuren.

TECHNOLOGIE

De intuïtieve technologieën van E-PACE – waaronder ons Pivi infotainmentsysteem – zijn snel en gebruiksvriendelijk. Deze zorgen ervoor dat auto en bestuurder één worden. Uw E-PACE staat altijd voor u klaar.

GEBRUIKSGEMAK ALS STANDAARD

Tot de standaard kenmerken van Pivi behoren:

• 11,4" touchscreen
• Digitale radio-ontvangst DAB+ (Digital Audio Broadcasting)
• Nieuw ontworpen interface
• Apple CarPlay®1
• Android AutoTM2
• Remote3

Kies voor een upgrade naar Pivi Pro4 en u wordt in de auto ondersteund door de nieuwste artificiële intelligentie, die functies biedt als het zelflerende navigatiesysteem, voor een volledig geconnecteerde rit.

INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG

U kunt kiezen uit verschillende weergaves, waaronder 3D-navigatiesysteem op volledig scherm, rij-informatie of snel zien wat er wordt afgespeeld, allemaal op een nieuw 12,3" digitaal, interactief instrumentenpaneel (Interactive Driver Display) met hoge resolutie.

Het optionele Head-Up Display systeem5 projecteert belangrijke informatie over uw rit op de voorruit. U leest op eenvoudige wijze de snelheid van de auto, de geselecteerde versnelling en navigatie-instructies af – het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie.

MERIDIAN AUDIO

Bij het Britse MeridianTM Audio draait alles om de muzikale beleving. Wij hebben het niet alleen over het verhogen van het volume. Het gaat meer over het intensiveren van diepteniveaus, helderheid en realisme van muziek door gebruik van een combinatie van geavanceerde akoestische technologie en strategisch geplaatste luidsprekers. Het resultaat is een audioplatform of het zogenaamde 'geluidsbeeld', dat perfect is voor het interieur van uw E-PACE. Kies uit de optionele MeridianTM of MeridianTM Surround Sound audiosystemen. ​

Interior with AI features loaded
Driver interactive display console
Interior Meridian Sound System Signature
Autoplay Stop
Keeps connected icon

ENTERTAINMENT VOOR IEDEREEN

Het Online Pack met data-abonnement biedt nog meer geconnecteerde diensten via een ingebouwde SIM-kaart, waarmee u toegang hebt tot:

• Onbeperkt streamen van media6
• Online spraakherkenning
• Weerberichten

Wifi Enabled icon

WIFI

Kies voor de optionele WiFi-hotspot met data-abonnement7 om de volgende functies te gebruiken:

• Media-streamingservices8 naar keuze
• Tot 20 GB data per maand
• Een via externe antenne geoptimaliseerde verbinding
• Mogelijkheid om meerdere apparaten aan te sluiten

Optional Nance Icon

LUCHTZUIVERING VOOR HET INTERIEUR MET PM2,5-FILTER

NanoeTM-ionisatietechnologie, beschikbaar in optie, draagt bij aan het welzijn van bestuurder en passagiers. Als u de knop PURIFY in uw auto activeert, houdt het speciaal ontworpen filter fijne deeltjes uit de buitenlucht vast, zoals PM2,5 en luchtgedragen allergenen als stof en pollen.

Charging device icon

DRAADLOZE TELEFOONLADER

De optie draadloos opladen van mobiele apparaten met versterker van het telefoonsignaal maakt het mogelijk compatibele smartphones op te laden zonder een snoer of oplaadstation te moeten gebruiken. Uw telefoon maakt, wanneer deze zich in de auto bevindt, gebruik van de auto-antenne voor een sterker signaal en een betere gesprekskwaliteit.

GEBRUIKSGEMAK & VEILIGHEID

Welke uitvoering u ook kiest, de E-PACE biedt – al of niet in optie – talloze rijfuncties om elke rit te verbeteren.

ClearSight interior rear view mirror

CLEARSIGHT-ACHTERUITKIJKSPIEGEL

De ClearSight-achteruitkijkspiegel biedt u volledig vrij zicht aan de achterzijde van de auto. Deze moderne technologie streamt live video vanaf een camera die in de dakantenne van de E-PACE is geïntegreerd, zodat u altijd zicht hebt, ongeacht wie of wat er achter u zit.

 • Interior Stowage space

  OPBERGRUIMTE

  Het sportieve uiterlijk van de E‑PACE verbergt een grote bagageruimte en een toonaangevende opbergruimte in zijn segment. Dankzij het ruime handschoenkastje en de diepe opbergvakken in de voorportieren houdt u uw spullen altijd bij de hand. De grote bagageruimte biedt bovendien alle ruimte die u maar nodig hebt voor grotere reizen.

 • Double J blade signature DRLs

  PREMIUM LED-KOPLAMPEN

  Premium LED-koplampen zijn voorzien van dubbele 'J-blade’ LED-signature dagrijverlichting, zodat u ook overdag goed zichtbaar bent. Ze voegen ook een vleugje dynamiek toe aan uw rit, met standaard dynamische richtingaanwijzers vóór en achter.

 • Man carrying a luggage to trunk

  HANDENVRIJE, ELEKTRISCHE BEDIENDE KOFFERKLEP

  Dankzij de handenvrije, elektrisch bediende kofferklep krijgt u gemakkelijk toegang tot de bagageruimte, zonder de afstandsbediening of de auto te moeten aanraken. Een soepele voetbeweging onder de zijkanten van de achterbumper is voldoende om de kofferklep te openen of te sluiten.

 • Optional Nance Icon

  RIJHULPMIDDELEN

  De Jaguar E-PACE is uitgerust met een resem aan rijhulpmiddelen waarmee manoeuvreren en parkeren in de stad eenvoudiger en rijden op de snelweg nog plezieriger worden. Deze technologieën verbeteren uw rijbeleving door eventuele rijstress weg te nemen.

CONFIGURATOR

Creëer uw eigen E-PACE met een keuze uit uitvoeringen, motoren en uitrustingsniveaus.

PERSONALISEER UW JAGUAR E-PACE

Selecteer eerst de uitvoering, de motor en het uitrustingsniveau alvorens uw auto te personaliseren met een keuze uit lak-, wiel- en interieuropties.

BLIJF ONTDEKKEN

 • E-pace running on the daytime street

  JAGUAR E-PACE - MODELLEN

  Het volledige modellengamma is hier te vinden, met een uitgebreide selectie ongeëvenaarde designs, prestatiehulpmiddelen en technologieën.

 • Car running on the street of a country

  SPECIFICATIES

  Ontdek meer over motorprestaties, afmetingen en brandstofverbruik.

 • OPTIES & ACCESSOIRES

  Voeg een vleugje eigen stijl toe of voorzie uw E-PACE van praktische accessoires. U kunt uw auto volledig aanpassen aan uw behoeften met ons ruime aanbod.

 • A lady looking outside of a car

  FOTOGALERIJ

  Buitengewone aandacht voor detail heeft altijd het fundament voor onze auto's gevormd. E‑PACE staat synoniem voor verfijning, functionaliteit en zelfverzekerd rijgedrag.

*Oplaadtijden zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: de leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplek en de laadduur.


††Klik hier om de E-PACE WLTP-waarden te bekijken.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute. ​


1Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. https://www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

2Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. https://www.android.com/auto/ voor meer informatie.

3Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. De Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

4De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

5Aanwijzingen van het navigatiesysteem worden alleen geprojecteerd op de voorruit bij auto's met Pivi Pro.

6Fair Use-beleid van toepassing. Inclusief 1-jarig abonnement dat na de aanloopperiode kan worden verlengd.

7Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en -functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt. Voor meer informatie over het Fair Use-beleid dat van toepassing is, raadpleegt u de voorwaarden voor InControl Pivi Pro op jaguar.com/pivi-pro-terms. Hoeveel streaming-tijd mogelijk is binnen de databundel is afhankelijk van de streamingprovider en de resolutie van bekeken video's. Bekijken van HD-video's zal het dataverbruik aanzienlijk verhogen.

8Hoeveel streaming-tijd mogelijk is binnen de databundel is afhankelijk van de streamingprovider en de resolutie van bekeken video's. Bekijken van HD-video's zal het dataverbruik aanzienlijk verhogen. Inclusief 1-jarig abonnement dat na de aanloopperiode kan worden verlengd.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.


De bestuurder moet interieurtechnologieën enkel gebruiken wanneer dat op een veilige manier kan gebeuren. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

NanoeTM is een handelsmerk van Panasonic Corporation.

We gebruiken YouTube-video's op onze website. 0m deze video's te bekijken, moet u de cookies accepteren die YouTube op uw toestel plaatst. Deze worden door Jaguar geklasseerd als niet-essentiële functionele cookies.
 • Functionele cookies