KRACHTIGE PROPORTIES

Een indrukwekkend silhouet dat rond het opvallende radiatorrooster is gevormd, geïnspireerd door ons kenmerkende monogrampatroon. Pixel LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting, beschikbaar in optie, zorgen voor een nog beter zicht onder alle omstandigheden.

NAUWKEURIGE PRESTATIES

Compromisloze prestaties voor alle motoren, gecombineerd met intelligente dynamiek en AWD-technologie van Jaguar. Ultieme efficiëntie geleverd door de Jaguar F-PACE PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) met een elektrische actieradius tot 65 km††.

OPWINDEND BEREIK

De PHEV-technologie (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) van de Jaguar F-PACE is perfect voor emissievrije zones in steden en biedt een verwachte elektrische WLTP-actieradius onder reële rijomstandigheden tot 65 km††.

INTELLIGENT OPLADEN

Ontworpen voor maximale efficiëntie. Stel de 'gewenste oplaadperiode' van uw auto in op basis van lagere energietarieven.

Autoplay Start
Autoplay Stop

SPECIFICATIES

ACCELERATIE 0-100 KM/U

4,0

seconden

Op F-PACE P575.

MAXIMAAL VERMOGEN

575

pk††

Op F-PACE P575.

UITSTOOT (VANAF)

37

g/km††

Op F-PACE P400e (PHEV).

VOLUME BAGAGERUIMTE

1.842

liter

Op F-PACE (niet PHEV). Vloeibaar koffervolume of bruto inhoud, gemeten door de laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.

RESPONSIEVE WENDBAARHEID

Reageer ogenblikkelijk op de weg voor u. Het optionele Adaptive Dynamics systeem van de Jaguar F-PACE past automatisch de ophanging, het schakelen en het sturen van de auto aan voor een optimale rijbeleving. Neem volledige controle aan de hand van de Configurable Dynamics instellingen die bij uw eigen rijstijl passen.

VERTROUWEN ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Met de standaard aanwezige vierwielaandrijving (AWD) kunt u onder alle omstandigheden met absoluut vertrouwen rijden. Voor iets minder voorspelbare omstandigheden activeert u de optionele modus Adaptive Surface Response (AdSR), die de weg voor u continu analyseert om optimale tractie te garanderen.

INSTINCTIEVE INGENIOSITEIT

Een moeiteloos gevoel van connectie met een scala aan technologieën tot uw beschikking.

BLIJF OP DE HOOGTE

Houd uw aandacht op de weg voor u met verrijkte rijtechnologie. Het 12,3” virtueel interactief instrumentenpaneel (Interactive Driver Display) en het Head-Up Display systeem1, beschikbaar in optie (modelafhankelijk), kunnen beide worden geconfigureerd om essentiële informatie over uw rit weer te geven. 

JDX car touchscreen display

BLIJF GECONNECTEERD

Informatie binnen handbereik dankzij het naadloos geïntegreerde 11,4” gebogen touchscreen van het Pivi Pro infotainmentsysteem. Houd alles up-to-date dankzij de Software-Over-The-Air-updates.2

DRAADLOZE TELEFOONLADER

Laad uw compatibele apparaat draadloos op via de daartoe voorziene ruimte in de middenconsole.

CABIN AIR PURIFICATION

Vermijd luchtverontreinging in het interieur en laat het optionele luchtzuiveringssysteem stof, pollen en andere vervuilende deeltjes wegfilteren.

BESTUUR MET ZEKERHEID

Elke wagen is uitgerust met een suite van functies om uw ritten gemakkelijker te maken, waaronder Driver Assist Mode, Adaptive Cruise Control en Parking Assist.

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar F-PACE Shade of design

MODELLEN

Bekijk de verschillende uitvoeringen en specificaties.

JAGUAR F-TYPE EXTERIOR HEAD LIGHT DETAILS

OVERZICHT

Ongeëvenaarde prestaties met onderscheidend Jaguar design.

††Bekijk de WLTP-waarden

 

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. De actieradius wordt bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

1Optie. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

2De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Informatie en afbeeldingen met betrekking tot de InControl-technologie, waaronder schermen of stappenreeksen, zijn onderhevig aan software-updates, versiecontrole en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de gekozen opties. Amazon, Alexa en alle gerelateerde merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Bepaalde functionaliteit van Alexa is afhankelijk van Smart Home-technologie. Voor het gebruik van Amazon Alexa is een Amazon-account vereist. Opmerking: Amazon Alexa is niet beschikbaar in België.

 

MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.