MODELLEN

Een reeks unieke kenmerken bepaalt de look & feel van elke uitvoering.

UITRUSTINGSNIVEAUS

Elk uitrustingsniveau biedt specifieke extra uitrusting en exclusieve functies.

SV

Verbeterde design en personalisering.

KIES UW VERSIE

        

F-PACE R-DYNAMIC HSE

Prijs vanaf

€ 80.070

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

F-PACE R-DYNAMIC SE

Prijs vanaf

€ 74.470

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

F-PACE R-DYNAMIC S

Prijs vanaf

€ 66.970

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

F-PACE 400 SPORT

Prijs vanaf

€ 97.570

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

F-PACE SVR 575 EDITION

Prijs vanaf

€ 119.510

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar F-Pace

F-PACE SVR

 

JAGUAR's ultieme performance-SUV.

 

Jaguar F-Pace exterior details

SPECIFICATIES

 

Bekijk de feiten en cijfers.

 

Jaguar X761

ONTDEKKEN

 

Ongeëvenaarde prestaties met onderscheidend Jaguar design.

Neon effect shown in the forest

ELEKTRISCHE HYBRIDE AANDRIJVING (PHEV)

Meer informatie over geëlektrificeerde voertuigen.

††Bekijk WLTP-waarden

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


1De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard met abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

3Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

4Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_be/auto/ voor meer informatie.

5Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. De Jaguar Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

6Blind Spot Assist kan aanrijdingen helpen voorkomen. Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw auto detecteert een ander voertuig in de dode hoek, zorgt het systeem voor tegenstuur om uw auto veilig weg te leiden en zo een aanrijding te voorkomen.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. ​ Bepaalde functies zijn inclusief een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. TrifieldTM en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.
Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.