KIES UW VERSIE

KIES UW VERSIE

I-PACE R-DYNAMIC HSE

Prijs vanaf

€ 103.110

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

I-PACE R-DYNAMIC SE

Prijs vanaf

€ 93.900

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar I Pace stylish trunk with chrome logo on it.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

Jaguar I Pace car charging close up view

JAGUAR ELEKTRISCH VOERTUIGEN

Ontdek elektrisch rijden.

Jaguar I-Pace left side view closeup on city road

ONTDEK

Innovatie en design in perfecte balans.

*De oplaadtijden variëren afhankelijk van vele factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, toestand, temperatuur en huidige lading van de accu; gebruikte oplader en oplaadduur.

 

1De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2Accepteert de gebruiksvoorwaarden. Standaard met abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

3Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De door Apple CarPlay aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

4Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De door Android Auto aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_be/auto/ voor meer informatie.

5Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. De app kan worden gedownload uit de Apple App Store of Google Play.