UITRUSTINGSNIVEAUS

Elk uitrustingsniveau bevat extra specificaties en exclusieve uitrustingen.

KIES UW UITRUSTINGSNIVEAU

KIES UW UITRUSTINGSNIVEAU

JAGUAR XE R‑DYNAMIC HSE

Prijs vanaf

€ 59.400

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

JAGUAR XE R‑DYNAMIC SE

Prijs vanaf

€ 55.600

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

JAGUAR XE R‑DYNAMIC S

Prijs vanaf

€ 52.700

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar F-Pace Shock Absorber

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

Woman driving Jaguars XE

FOTOGALERIJ

Bekijk de foto's van de Jaguar XE.

Rear view of Jaguar XE

OVERZICHT

De nieuwe definitie van de sportsedan.

††Klik hier om de XE WLTP-waarden te bekijken.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires.


1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

3Uw auto is geschikt voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_be/auto/ voor meer informatie.

4Fair Use-beleid van toepassing. Inclusief 1-jarig abonnement dat na de aanloopperiode kan worden verlengd.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. De standaarduitrusting kan ook verschillen per land van aanschaf, de motorvariant en de transmissie.​


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies zijn inclusief een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

App Store is een handelsmerk van Apple Inc. Google Play Store is een handelsmerk van Google LLC.​

MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. TrifieldTM en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.