KOETSWERKSTIJL

De vorm en lengte van de auto dragen bij aan de algemene kenmerken.

UITRUSTINGSNIVEAUS

Elk uitrustingsniveau bevat extra uitrusting en exclusieve functies en afwerkingen.

KIES UW VERSIE / KOETSWERKTYPE

KIES UW KOETSWERKTYPE

KIES UW MODEL

Jaguar XF SEDAN R‑DYNAMIC HSE

Prijs vanaf

€ 71.900

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

Jaguar XF SEDAN R‑DYNAMIC SE

Prijs vanaf

€ 65.800

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

Jaguar XF SEDAN R‑DYNAMIC S

Prijs vanaf

€ 62.100

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

Jaguar XF SPORTBRAKE R‑DYNAMIC SE

Prijs vanaf

€ 70.600

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

BLIJF ONTDEKKEN

Wheel of the Jaguar XF

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

Man sitting in Jaguar XF

GALERIJ

Bekijk foto's en video's van de Jaguar XF.

Jaguar XE left side view closeup in the city road

OVERZICHT

Maakt indruk, zowel van binnen als van buiten.

††Bekijk WLTP-waarden

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires.

 

Inclusief een bestuurder van 75 kg, alle vloeistoffen en 90% brandstof.

 

1Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

2Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_be/auto/ voor meer informatie.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. De standaarduitrusting kan ook verschillen per land van aanschaf, de motorvariant en de transmissie.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

 

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

 

App Store is een handelsmerk van Apple Inc. Google Play Store is een handelsmerk van Google LLC.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.