Primaire navigatie overslaan
XF_16MY_R_Sport_GEE-hero-3-1366x200

JAGUAR FINANCIAL SERVICES

skip.tertiary.navigation

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

INLEIDING

Met een financiering (verkoop of lening op afbetaling) leent u een bepaald bedrag om uw Jaguar aan te kopen. Zo worden de kosten van de aankoop van uw wagen op een efficënte manier gespreid.

Eigenschappen en voordelen


Flexibele voorwaarden, met of zonder voorschot, ontworpen op maat van uw budget. Na afloop van de overeenkomst bent u gewoon eigenaar van uw Jaguar.

  • We zetten voor u de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • U kiest vrij het model en de opties
  • De wagen is op uw naam ingeschreven
  • Volledige budgetcontrole: de contractperiode en het voorschot zijn, binnen de wettelijke limieten, aanpasbaar aan uw wensen
  • Uw dossier wordt efficiënt beheerd via een persoonlijke gesprekspartner: uw Jaguar dealer
  • De eventuele investering van eigen kapitaal is beperkt tot het voorschot; de verdere maandelijkse afbetalingen houden uw spaarreserve intact

Hoe het werkt

Kies het voorschot dat u eventueel wenst te betalen, kies de geschikte terugbetalingsperiode*, raadpleeg uw Jaguar verdeler en, na goedkeuring van uw dossier, rijdt u weg met uw nieuwe Jaguar. Zo eenvoudig is het.

Bij een financiering, met of zonder voorschot, wordt het bedrag maandelijks afbetaald gedurende een vooraf overeengekomen periode. De aflossingen en de intrestvoet zijn vast voor de gehele contractperiode. Het gaat hier om een financiële operatie waarbij geen sprake is van bijkomende diensten.

* Volgens wettelijke maximale looptijden.

Adverteerder en handelend als kredietagent: Jaguar Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit nv, kredietgever, Ravensteinstraat 60/15 – 1000 Brussel.