OPLADEN VAN PLUG-IN HYBRIDS (PHEV)

Ontdek de verschillende opties om uw Plug-in Hybrid (PHEV) op te laden.

THUIS OPLADEN

Onze Plug-in Hybrids kunnen worden opgeladen via een specifieke thuislader of een standaard stopcontact. Het installeren en gebruiken van een specifieke thuislader kan helpen de laadtijd te verkorten1.

OPENBARE LAADPUNTEN

Met duizenden openbare laadstations – van afgelegen boerderijen tot tankstations langs de snelweg – is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw PHEV-auto onderweg op te laden. Net als bij uw oplaadpunt thuis gebruiken de openbare AC-oplaadpunten (op wisselstroom) de Modus 3 oplaadkabel van uw auto om op te laden op publieke laadpunten en op uw thuislader. Pivi Pro2 geeft de oplaadpunten langs uw route aan3.

EEN THUISLADER INSTALLEREN

Thuisladers worden professioneel geïnstalleerd door onze aanbevolen oplaadpartners4. Voor de installatie is een privéparkeerplaats vereist, zoals een oprit of een garage. Neem contact op met uw Jaguar concessiehouder.

LAADAPPARATUUR

 • THUISLAADKABEL

  Jaguar Plug-in Hybrids kunnen worden opgeladen met een oplaadkabel voor thuis (Modus 2).

 • OPENBARE OPLAADKABEL

  Met de openbare oplaadkabel (Modus 3) kunt u de auto ook onderweg opladen bij openbare laadpunten met wisselstroom. De kabel is ook compatibel met een professioneel geïnstalleerde thuislader5.

KIES UW VERSIE

 • F-PACE PLUG‑IN HYBRID (PHEV)

  Onze luxe performance SUV biedt een opwindende combinatie van alledaagse functionaliteit, dramatische schoonheid en sportief rijgedrag. Beschikbaar als Plug-in Hybrid (PHEV) en Mild Hybrid (MHEV).

 • E-PACE PLUG‑IN HYBRID (PHEV)

  Jaguar's eerste compacte SUV is nu ook beschikbaar met hybride technologie. De E-PACE Plug-in Hybrid (PHEV) heeft de perfecte actieradius voor dagelijkse ritten, met de extra gemoedsrust van een benzinemotor voor langere ritten.

1De oplaadtijden kunnen variëren, afhankelijk van de elektriciteitsvoorziening van uw woning.

2Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

3Voor bepaalde oplaadpunten is mogelijk registratie of betaling naar gebruik noodzakelijk.

4Controleer de geschiktheid van uw woning bij de door u gekozen aanbieder van thuisladers.

5Verlengsnoeren en adapters mogen nooit worden gebruikt in combinatie met een elektrische auto of oplaadkabel.


Laadapparatuur kan per markt verschillen. Neem voor meer informatie contact op met uw concessiehouder.

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies zijn inclusief een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

De bestuurder moet interieurtechnologieën enkel gebruiken wanneer dat op een veilige manier kan gebeuren. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.