UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Bovendien zijn al onze modellen nu goed voor een fabriekswaarborg van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet). Ontdek ons gamma elektrische en hybride Jaguar modellen.

JAGUAR E-PACE PHEV

Alle voordelen van een Plug-in Hybrid met het gebruiksgemak van een compacte SUV. Jaguar's E-PACE biedt een unieke combinatie van prachtig design, uitstekende wendbaarheid en dynamisch rijgedrag. Bovendien geniet u voortaan van een fabrieksgarantie van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet).

• Prijs vanaf € 63.200
• Financiële renting vanaf € 599/maand**
• CO₂-uitstoot vanaf 31 g/km*
• Elektrische actieradius tot 62 km*

JAGUAR F-PACE PHEV

Onze luxe performance-SUV biedt een opwindende combinatie van de efficiëntie van een Plug-in Hybrid, dagelijks gebruiksgemak, spectaculair design en sportieve wendbaarheid. Bovendien geniet u voortaan van een fabrieksgarantie van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet).

• Prijs vanaf € 85.100
• Financiële renting vanaf € 789/maand**
• CO₂-uitstoot vanaf 37 g/km*
• Elektrische actieradius tot 65 km*

JAGUAR I-PACE (100% ELEKTRISCH)

De Jaguar I-PACE, onze eerste volledig elektrische SUV, combineert een design van wereldklasse met de prestaties van een sportauto en brengt u van 0-100 km/u in 4,8 seconden. En dat doet hij bijna geluidloos en zonder emissies. Bovendien geniet u voortaan van een fabrieksgarantie van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet).

• Prijs vanaf € 93.900
• Financiële renting vanaf € 879/maand**
• CO₂-uitstoot: 0 g/km*
• Actieradius tot 470 km*

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

EENVOUDIG EN GEMAKKELIJK

Aangezien een elektrische auto grotendeels thuis wordt opgeladen, kunt u uw tijd beter afstemmen op de dingen die u wilt doen. U laadt eenvoudigweg ´s avonds op, ´s ochtends bent u klaar voor vertrek.

GEEN UITLAATEMISSIES

Auto's die alleen door een accu worden aangedreven, bereiken maximaal vermogen zonder emissies. En doordat er steeds meer hernieuwbare energiebronnen aan het elektriciteitsnet worden toegevoegd, worden elektrische auto's elk jaar schoner.

EEN KARAKTERISTIEKE RIJERVARING

Elektrische technologie is niet alleen ongelooflijk stil, maar zorgt ook voor onmiddellijk accelereren zonder vertraging en zonder schakelonderbrekingen. Dit betekent een kenmerkende soepele en responsieve rijervaring bij alle snelheden.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

FINANCIËLE RENTING JAGUAR

Financiële Renting met aankoopoptie van 30% op een duurtijd van 60 maanden. Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van Alpha Credit N.V, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, RPR Brussel 0445.781.316.

• Jaguar E-PACE PHEV: € 599/maand excl. btw**: voorbeeld gebaseerd op voorwaarden geldig op 01/07/2023, aanbevolen verkoopprijs van het model E-PACE R-Dynamic 'S' P300e AWD automaat zonder extra uitrustingen en exclusief afleverkosten: € 52.231,40 excl. btw, voorschot
van € 9.942,53 excl. btw. Deze condities kunnen aangepast worden in functie van de marktrente. Aanbod geldig tot 31/08/2023.

• Jaguar F-PACE PHEV: € 789/maand excl. btw**: voorbeeld gebaseerd op voorwaarden geldig op 01/07/2023, aanbevolen verkoopprijs van het model F-PACE R-Dynamic 'S' P400e AWD automaat zonder extra uitrustingen en exclusief afleverkosten: € 70.330,58 excl. btw, voorschot
van € 14.051,08 excl. btw. Deze condities kunnen aangepast worden in functie van de marktrente. Aanbod geldig tot 31/08/2023.

• Jaguar I-PACE (100% elektrisch): € 879/maand excl. btw**: voorbeeld gebaseerd op voorwaarden geldig op 01/07/2023, aanbevolen verkoopprijs van het model I-PACE R-Dynamic 'SE' EV400 AWD automaat zonder extra uitrustingen en exclusief afleverkosten: € 77.603,31 excl. btw, voorschot
van € 15.069,04 excl. btw. Deze condities kunnen aangepast worden in functie van de marktrente. Aanbod geldig tot 31/08/2023.

Adverteerder: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen. Uw Jaguar concessiehouder handelt als agent in nevenfunctie. Gelieve deze te contacteren voor meer informatie en een offerte op maat. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs en kunnen uitgerust zijn met extra opties.

*De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO₂-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

**Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Tarieven zijn excl. btw en houden geen rekening met afleverkosten.