EEN ODE AAN PRESTATIES

De laatste Jaguar V8 is een performance-SUV die zijn gelijke niet kent.

SPECIFICATIES F-PACE SVR 575 EDITION

MOTOR

5.0

L

MAXIMUM VERMOGEN

575

pk

423 kW

MAXIMUM KOPPEL

700

Nm

0-100 KM/U

4,0

seconden

EEN GERAFFINEERD RIJGEDRAG

Met een geavanceerde Electronic Vehicle Architecture (EVA 2,0), opnieuw gekalibreerde besturing en gasrespons, en de nieuwe Dynamic Launch-functie levert de F-PACE SVR 575 Edition uitzonderlijke prestaties.

VOLLER GELUID

Beleef het scherpe, bulderende gegrom van de F-PACE SVR 575 Edition met het Variable Valve Active Exhaust System.

EXTERIEURDESIGN

Grotere luchtinlaten, motorkaplouvres, powervents en achterspoiler verlagen de luchtweerstand voor een betere wendbaarheid.

INTERIEURDESIGN

Semi-aniline lederen Performance zetels voor- en achterin, nieuw stuurwiel en intuïtief Pivi Pro infotainmentsysteem.

BLIJF ONTDEKKEN

New SVR Logo

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Het allerbeste van Jaguar.

Jaguar F-PACE

JAGUAR F-PACE UITVOERINGEN

Bekijk alle beschikbare modellen.

††Bekijk WLTP-waarden
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. De actieradius wordt bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.