UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

VERBONDEN FUNCTIES EN APPS VAN DE AUTO

InControl, het technologische hart van de interieurbeleving van Jaguar, biedt een nauwkeurige regeling van interieurklimaat, navigatie, entertainment en beveiliging, en een ongeëvenaarde connectiviteit met de wereld. Afhankelijk van de InControl-functies die u hebt aangeschaft, dient u een account aan te maken en de door u geselecteerde InControl-diensten te activeren.

DE FUNCTIES VAN INCONTROL INSTELLEN

PROTECT ACTIVEREN*

Om gebruik te kunnen maken van de Protect-diensten, dient u 3 eenvoudige stappen te volgen om online uw account aan te maken, uw auto te registreren en de InControl-diensten die u hebt aangeschaft te activeren.

 

* Bij sommige modellen is Protect opgenomen als onderdeel van Remote.

PLAATSEN SIM-KAART

U dient een SIM-kaart met geschikt datacontract te plaatsen om de InControl Connectivity-functies zoals WiFi-hotspot en Pro Services te gebruiken.

PRO SERVICES INSTELLEN

Pro Services biedt een aantal handige functies voor Touch Pro.

INCONTROL APPS INSTALLEREN

InControl Apps is beschikbaar en kan worden gedownload via de App Store of Google Play voor de meeste Android en Apple iOS smartphones. Installeer InControl Apps om compatible apps te vinden voor uw apparaat.

HET GEBRUIK VAN INCONTROL FUNCTIES

KAARTUPDATES

Zorg dat uw navigatiesysteem up-to-date is door de nieuwste kaarten te downloaden. Door uw kaarten te updaten, kent uw navigatiesysteem altijd de meest recente wegen en Punten van Interesse (PVI), zodat u altijd de beste route naar uw bestemming krijgt aangeboden.

SECURE TRACKER INSTELLEN

Secure Tracker maakt gebruik van tracking-technologie om u te waarschuwen bij (poging tot) diefstal van uw auto, en stuurt continu de locatie van de auto naar meldkamer en politie, zodat uw auto sneller kan worden teruggehaald.

JAGUAR BLUETOOTH®-CONNECTIVITEIT

Ontdek hoe u Bluetooth®-connectiviteit met uw apparaten gebruikt en ontdek de functies waardoor u verbonden blijft tijdens het rijden.

ONDERSTEUNING JAGUAR INCONTROL

MY JAGUAR INCONTROL-WEBSITE

Registreer en meld u aan bij My Jaguar InControl om uw voorkeuren aan te passen en uw InControl-functies te beheren.

ONDERSTEUNING JAGUAR INCONTROL

Wij helpen u graag bij al uw vragen of vertellen u meer over de functies van Jaguar InControl.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Ga op uw landspecifieke Jaguar website naar Algemene voorwaarden en privacydocumenten.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden kunt u contact opnemen met een Jaguar dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.