TOEKOMSTGERICHTE VISIE

Een gestroomlijnd exterieur, ontworpen om de luchtweerstand te verminderen.

100% ELEKTRISCH (BEV – BATTERY ELECTRIC VEHICLE)

Bliksemsnelle prestaties. Geen uitlaatemissies.

SPECIFICATIES VOOR ELEKTRISCH RIJDEN

EV-ACTIERADIUS (TOT)

470

km††

Overeenkomstig de WLTP-normen.

OPLAADTIJD (VANAF)

8,58

uur*

Volledig opgeladen met behulp van een thuislader van 11 kW op gelijkstroom (AC - Alternating Current).

UITSTOOT

0

CO2

Geniet van nul uitlaatemissies.

ACCELERATIE 0-100 KM/U

4,8

seconden

Bliksemsnelle acceleratie, permanent

beschikbaar koppel.

REGENERATIEF REMMEN

Regeneratieve remtechnologie zet de energie die door het remmen wordt gegenereerd om in bruikbaar vermogen, waardoor langere rijtijden mogelijk zijn. Neem de volledige controle door een van de vier JaguarDrive Control instellingen te selecteren voor prestaties, comfort, efficiëntie en slechte weersomstandigheden.

GEAVANCEERDE WIELOPHANGING 

De actieve wielophanging laat de auto automatisch zakken bij het rijden met hoge snelheid om de aerodynamica te verbeteren. Het Adaptive Dynamics systeem bewaakt en past de ophanging voortdurend aan voor de ultieme balans tussen comfort en wendbaarheid.

TECHNOLOGIE-GESTUURD

Een moeiteloos gevoel van connectie met een scala aan technologieën tot uw beschikking.

INTUÏTIEF DUBBEL SCHERM

Geniet van moeiteloze bediening aan de hand van het dubbele touchscreen van het Pivi Pro infotainmentsysteem. Schakel naadloos tussen media-apps, laadinformatie en klimaatregeling zonder uit het oog te verliezen waar u naartoe gaat, met behulp van ons geconnecteerd navigatiesysteem1.

DRAADLOZE TELEFOONLADER

Laad uw compatibele telefoon draadloos op via de daartoe voorziene ruimte in de middenconsole.

AIRCONDITIONING

Ontworpen voor efficiëntie en comfort. Smart Climate technologie detecteert het aantal inzittenden in de auto, creëert specifieke luchtzones en optimaliseert het energieverbruik met tot 30%.

BESTUUR MET ZEKERHEID

Elke wagen is uitgerust met een suite van functies om uw ritten gemakkelijker te maken, waaronder Driver Assist Mode, Adaptive Cruise Control en Parking Assist.

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar I-Pace bonnet close up  of top view

MODELLEN

Bekijk de verschillende uitvoeringen en specificaties. 

Jaguar I-Pace left side view closeup on city road

OVERZICHT

Innovatie en design in perfecte balans.

††Bekijk de WLTP-waarden.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. energieverbruik en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. De actieradius wordt bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

1Afhankelijk van het mobiele netwerk, de signaalsterkte en de account van de klant in de markt. De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

 

*De oplaadtijden variëren afhankelijk van vele factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, toestand, temperatuur en huidige lading van de accu; gebruikte oplader en oplaadduur.

 

De oplaadtijden variëren afhankelijk van vele factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, toestand, temperatuur en huidige lading van de accu; gebruikte oplader en oplaadduur. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Informatie en afbeeldingen met betrekking tot de InControl-technologie, waaronder schermen of stappenreeksen, zijn onderhevig aan software-updates, versiecontrole en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de gekozen opties. Amazon, Alexa en alle gerelateerde merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Bepaalde functionaliteit van Alexa is afhankelijk van Smart Home-technologie. Voor het gebruik van Amazon Alexa is een Amazon-account vereist. Opmerking: Amazon Alexa is niet beschikbaar in België.

 

MeridianTM  is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.