ALTIJD GECONNECTEERD, ALTIJD UP-TO-DATE

Uw technologisch geavanceerde Jaguar wordt op afstand bijgewerkt, net als uw smartphone. Dankzij de Software-over-the-Air-technologie van de auto is deze altijd up-to-date en klaar voor nieuwe ritten. Met behulp van de ingebouwde dataverbinding van uw Jaguar kan de nieuwste software gratis en automatisch worden gedownload. Updates hoeven niet onmiddellijk te worden uitgevoerd. U kunt maximaal twee weken van tevoren een update plannen op een tijdstip dat u uitkomt.

UW SOFTWARE-UPDATE INSTALLEREN

Connectivity screen

STAP 1 - START DE UPDATE

Als er een update beschikbaar is, ziet u een bericht op het touchscreen met twee opties: 'Nu bijwerken' of 'Plannen'. Om door te gaan, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden als u hierom wordt gevraagd.

Connectivity screen

STAP 2 – INSTALLEREN

Als u klaar bent om te beginnen, tikt u op ‘Nu bijwerken’. Voordat sommige updates kunnen worden gestart, moet uw auto worden uitgeschakeld, vergrendeld en het alarm worden ingeschakeld. In dit geval kunt u uw auto niet gebruiken terwijl de installatie wordt uitgevoerd. Uw Jaguar laat u weten wanneer dit type update vereist is.

Connectivity screen

STAP 3 – PLANNEN

Als de auto moet worden uitgeschakeld voor de update, kunt u dit plannen voor een tijdstip dat u uitkomt. Updates kunnen tot twee weken van tevoren worden gepland.

Connectivity screen

STAP 4 - VOLTOOIEN

Wanneer de update is voltooid, ontvangt u een melding op uw touchscreen dat de installatie is geslaagd. U kunt nu genieten van de allernieuwste software voor uw Jaguar.

INFORMATIE OVER NIEUWE SOFTWAREVERSIES

Bekijk de inhoud van elke softwareversie via de onderstaande links:

OS 2.0.4

 •    

  • De nieuwste upgrade van de rijhulpmiddelen, inclusief verbeteringen van de systemen voor voorwaartse detectie via camera
  • Het communicatiesysteem in de auto is geoptimaliseerd, waardoor de voertuigstatus beter kan worden bewaakt

OS 2.0.5

 •   

  (Automatische update)

  • Verbeteringen van het voertuigsysteem om de manier waarop toekomstige software-updates kunnen worden gepland, te optimaliseren

OS 2.0.6

 •   

  • Meerdere verbeteringen van de prestaties van het Pivi-infotainmentsysteem
  • Visuele updates van de gebruikersinterface zorgen voor een betere helderheid en leesbaarheid in een scala aan toepassingsgebieden
  • Spraak ondersteunt nu het gebruik van een wekwoord, zodat u het systeem kunt aanspreken met een naam naar keuze. U kunt het systeem nu ook onderbreken voor follow-up interacties. U kunt de klimaatregeling nu ook via spraak bedienen, bijvoorbeeld 'Hé <naam van uw keuze>, ik heb het koud' of 'Hé <naam van uw keuze>, stel de temperatuur in op 21 graden'. Deze nieuwe functies kunnen worden ingeschakeld vanuit de spraakinstellingen.
  • Updates en vereenvoudiging van instellingen
  • Verbeteringen van de prestaties van het navigatiesysteem, waaronder een verscheidenheid aan gedetailleerde wijzigingen en verfijningen. We hebben nu begeleiding voor woon-werkverkeer op basis van machinaal leren toegevoegd voor uw dagelijkse routes

OS 2.0.7

 •   

  • Bijgewerkte systemen voor bestuurdersondersteuning zorgen voor verbeterde prestaties van Lane Keep Assist, Cruise Control en andere belangrijke functies.

OS 2.0.8

 •   

  • Bijgewerkte systemen voor bestuurdersondersteuning zorgen voor verbeterde prestaties van Lane Keep Assist, Cruise Control en andere belangrijke functies.

NAADLOZE UPDATES

Bij de meeste software-updates moet u de installatie handmatig accepteren. Soms zal uw Jaguar de systemen echter automatisch bijwerken ten behoeve van de veiligheid, beveiliging of het onderhoud van systemen. Voor automatische updates hoeft u niets te doen: u ziet geen melding op het touchscreen en u kunt normaal rijden.