ENTERTAINMENT EN INFORMATIE OP UW TOUCHSCREEN

Touch en Touch Pro zijn ontwikkeld om het rijden veiliger en aangenamer te maken. Het zijn onze meest geavanceerde infotainmentsystemen ooit. Verbind uw smartphone om toegang te krijgen tot apps, geniet van muziek via het hoogwaardige audiosysteem en navigeer door uw wereld.

TOUCH PRO-FUNCTIES

Jaguar XF 10 Inch touch screen

10" TOUCHSCREEN

Met het zeer snel reagerende multi-touchdisplay van Touch Pro kunt u 'touch, swipe & pinch'-commando's gebruiken om kaarten, media en instellingen te bedienen.

Touch pro HUD screen

HEAD-UP DISPLAY

Houd uw ogen op de weg met het Head-Up Display dat voor het rijden belangrijke informatie direct transparant weergeeft op de voorruit.

TOUCHPRO 5 VIRTUAL INSTRUMENT CLUSTER WITH MAP VIEW

VIRTUEEL INSTRUMENTENPANEEL

Een geheel nieuwe grafische interface met geavanceerde functionaliteit en vier voorgeprogrammeerde displaythema's of full-screen 3D-navigatie - al naar gelang uw persoonlijke voorkeur.

Dual view mode feature infotainment

DUAL VIEW TOUCHSCREEN

Het Dual View-display maakt het mogelijk dat bestuurder en voorpassagier tegelijkertijd twee verschillende functies op hetzelfde touchscreen kunnen gebruiken.

Digital TV feature infotainment

DIGITALE TV-FUNCTIE

De digitale TV-kanalen van uw keuze kunnen zowel voor- als achterin uw Jaguar worden bekeken.

Rear seat touchpro screen

REAR SEAT ENTERTAINMENT

Het geïntegreerde Rear Seat Entertainment biedt 2 onafhankelijke 8" of 10" schermen in de hoofdsteunen van de voorzetels, met draadloze afstandsbediening en hoofdtelefoons.

Radio feature infotainment

DAB+-TUNER

Uw favoriete kanalen vooraf instellen en opslaan, en vervolgens beluisteren met Digital Audio Broadcasting voor de allerbeste radiokwaliteit in uw Jaguar.

F-Pace Navigation screen

NAVIGATION PRO

Navigation Pro, uitgebreid met Connect Pro, onthoudt de routes die u regelmatig rijdt en biedt u actuele algemene informatie, verkeersinformatie en verwachte aankomsttijden.

NEW FEATURE MERIDIANTM SOUND SYSTEMS

MERIDIANTM AUDIOSYSTEMEN

De beste HiFi-audiotechnologieën van MeridianTM bieden via verschillende luidsprekers de helderheid van een live optreden voor iedereen in de auto.

TOUCH-FUNCTIES

Jaguar  XF infotainment screen

8" TOUCHSCREEN

Het hart van het dashboard wordt gevormd door een helder en snel reagerend grafisch touchscreen, dat direct reageert op 'touch & swipe'-commando's.

USER GUIDES 2 TOUCH PRO AND TOUCH PRO DUO Device.

NAVIGATIESYSTEEM

Zoek snel en gemakkelijk naar bestemmingen en sla favoriete bestemmingen op voor snelle toegang. 2D- en 3D-kaarten maken samen met gesproken aanwijzingen de gebruiksbeleving nog intuïtiever.

NEW FEATURE MERIDIANTM SOUND SYSTEMS

AUDIOSYSTEEM VAN HOGE KWALITEIT

U en al uw passagiers genieten van een fantastische geluidskwaliteit, ongeacht de muziekbron, op alle zitplaatsen in het interieur.

Touch pro HUD screen

HEAD-UP DISPLAY

Houd uw ogen op de weg met het Head-Up Display dat voor het rijden belangrijke informatie direct transparant weergeeft op de voorruit.

JXF Radio feature infotainment

DAB+-TUNER

Digital Audio Broadcasting garandeert de allerbeste radiokwaliteit en een grote verscheidenheid aan kanalen. Uw favoriete kanalen vooraf instellen en opslaan.

Certaines des fonctionnalités spécifiques décrites peuvent être en option et varier selon le pays ou le groupe motopropulseur. Veuillez contacter votre concessionnaire Jaguar pour connaître les disponibilités et les conditions générales. Certaines fonctionnalités requièrent une carte SIM appropriée associée à un forfait données adapté qu'il faudra prolonger après la période initiale indiquée par votre concessionnaire. La connectivité du téléphone mobile ne peut être garantie dans toutes les régions.