WIFI-HOTSPOT

WiFi-hotspot biedt een 3G- of 4G-WiFi-hotspot in uw Jaguar, waarmee inzittenden tot wel 8 apparaten kunnen verbinden met internet.*

Jaguar XJ Running on a Road with Wifi Illustration

Met WiFi-hotspot blijft u altijd verbonden. U en uw passagiers kunnen via een in de auto ingebouwde krachtige 4G-hotspot verbinding maken met internet. Er kunnen tot acht apparaten worden aangesloten om onderweg contact te houden met uw werk, privéleven en entertainment buiten de auto.

De betrouwbaarheid van de internetverbinding wordt verhoogd door via de krachtige externe antenne van uw Jaguar verbinding te maken met het lokale 4G-netwerk, in plaats van via een smartphone.

Plaats een data-only-SIM-kaart in de kaartlezer van uw Jaguar en schakel via het touchscreen de WiFi-hotspot in. Via een dakantenne wordt vervolgens door het lokale mobiele 4G-netwerk een datasignaal beschikbaar gesteld. Dit zorgt voor een sterkere dataverbinding, omdat het ‘blokkeereffect’ wordt gereduceerd dat van oudsher verbonden is met de metalen constructie van een auto.

Zodra de 4G-hotspot actief is, kunt u uw smartphone of tablet via de verbindingsfuncties van het apparaat met de hotspot verbinden.

Voor hulp bij het instellen van uw WiFi-hotspot kunt u terecht bij uw dealer.

Afhankelijk van de mobiele serviceprovider en het soort mobiele abonnement kunt u de data gebruiken van het abonnement dat u al hebt. Sommige providers bieden abonnementen met twee SIM-kaarten, de extra SIM-kaart kunt u gebruiken voor uw WiFi-hotspot. Dit betekent dat uw WiFi-hotspot en uw mobiele telefoon de data via hetzelfde abonnement gebruiken en u één rekening ontvangt.

WiFi-hotspot kan alleen worden geïnstalleerd in Jaguars met Connect of Connect Pro.

Er zijn twee SIM-kaartformaten beschikbaar, afhankelijk van welk InControl infotainmentsysteem u kiest.

  • Touch vereist een 2FF-SIM-kaart (mini-SIM-kaart)
  • Touch Pro vereist een 3FF-SIM-kaart (micro-SIM-kaart)

*De 4G/3G-connectiviteit kan variëren in functie van het model, van de markt en van de geografische zone waar het voertuig zich bevindt. Een SIM data‑kaart abonnement is vereist. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden kunt u contact opnemen met een Jaguar dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.