UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL
Jaguar I-Pace driving on road beside solar panel

JAGUAR I‑PACE HOOGTEPUNTEN

ELEKTRISCHE PRESTATIES

Opwindende Jaguar prestaties en dynamiek zonder uitlaatemissies – alles wat u verwacht van een volledig elektrische performance SUV.

Jaguar I-Pace driving on a road

ACTIERADIUS

Factoren zoals temperatuur en rijsnelheid kunnen van invloed zijn op uw elektrische actieradius. Gebruik de Actieradius-calculator om te ontdekken waar de I-PACE u heen kan brengen.

Jaguar I-Pace with rapid DC charging

OPLADEN*

Een laadbeurt van 60 minuten met een 11kW-thuislader geeft u een actieradius van ongeveer 53 km. Met een een DC-snellader kunt u de I-PACE onderweg snel opladen. U kunt uw I-PACE van een extra rijbereik van 127 km voorzien in slechts 15 minuten**.

Jaguar I-Pace features Power

VERMOGEN

De I‑PACE beschikt over een accu van 90 kWh en wordt aangedreven door twee elektromotoren met synchrone permanente magneet. De motoren leveren samen 400 pk en een permanent en direct beschikbaar koppel van 696 Nm.

ACTIERADIUS

470KM††

Rijd tot 470 km met een volle accu*.
WLTP-waarde. De werkelijke cijfers onder reële rijomstandigheden kunnen variëren afhankelijk van uw rijstijl en andere factoren.

LAADTIJD

9,25uur*

Met een AC-lader van 11 kW kan de accu volledig worden opgeladen in een laadtijd vanaf slechts 9,25 uur*. Perfect om 's nachts thuis op te laden.
Tijd gebaseerd op het gebruik van een thuislader op wisselstroom van 11 kW (AC - Alternating Current).

CO2-UITSTOOT

0CO2

Geniet van nul uitlaatemissies.

ACCELERATIE

4,8seconden

Acceleratie van 0-100 km/h in 4,8 seconden.

Jaguar I-Pace featuring breaking energy

ENHANCED BRAKE REGENERATION

Enhanced Brake Regeneration wint bijna alle remenergie terug, waardoor de actieradius van de I-PACE wordt gemaximaliseerd.

X-ray of Jaguar I-Pace wheel drive

ALL WHEEL DRIVE (AWD)

Vermogen en koppel zijn onmiddellijk beschikbaar. De motoren stellen zich in op uw rijstijl, de omstandigheden en de beschikbare grip.

Jaguar I-PACE Driving down a road

TORQUE ​​VECTORING ​​BY ​​BRAKING

‘Torque Vectoring by Braking’ is een via de remmen werkend koppelverdeelsysteem. Gecontroleerd onafhankelijk remmen draagt bij aan de draaikrachten die op de auto worden uitgeoefend, waardoor de sportieve wendbaarheid wordt gemaximaliseerd.

Jaguar I-PACE Side while driving

ELEKTRONISCH GESTUURDE LUCHTVERING

Deze optionele functie verbetert de aërodynamische prestaties en de actieradius nog verder. De auto wordt automatisch verlaagd bij snelheden hoger dan 105 km/h.

The front of a Jaguar I-PACE showing airways

ACTIEVE LAMELLEN

De optimale balans tussen koeling en aërodynamica. Actieve lamellen gaan open tijdens het koelen van de accu en sluiten wanneer ze niet nodig zijn voor een gelijkmatige luchtstroom.

Jaguar I-Pace featuring heating and ventilation system

WARMTEPOMP

De warmtepomp is zeer efficiënt en gebruikt warmte van de buitenlucht en de auto om het interieur te verwarmen via het verwarmings- en ventilatiesysteem.

TECHNOLOGIE

Naadloos geïntegreerde technologieën maken het eenvoudig om de functies van de I‑PACE en van uw verbonden apparatuur te bedienen.

PIVI PRO

Ons Pivi Pro1-infotainmentsysteem voelt net zo vertrouwd aan als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie2, media en contactpersonen.

INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG

Het 12,3" HD virtueel interactief instrumentenpaneel (Interactive Driver Display) toont relevante rij-informatie, inclusief een 3D-kaart op het volledige scherm, precies waar u deze nodig heeft. De hoge resolutie garandeert een uiterst scherp beeld en de geavanceerde beeldprocessor zorgt voor soepel bewegende en haarscherpe beelden.

MERIDIAN AUDIO

Het Britse MeridianTM Audio is volledig gericht op de muzikale beleving, met versterking van de diepte, helderheid en het realisme van de muziek door een combinatie van geavanceerde akoestische technologie en strategisch geplaatste luidsprekers. Kies uit de MeridianTM of MeridianTM 3D Surround Sound audiosystemen.

ONLINE PACK MET DATA-ABONNEMENT

Het Online Pack met data-abonnement2 biedt een eenvoudige manier om geconnecteerd te blijven via uw I-PACE. De WiFi-hotspot3, beschikbaar in optie, voorziet een 4G-verbinding.

Jaguar I-Pace Pivi Pro infotainment system
Heads Up Display
MERIDIAN AUDIO
Autoplay Stop
 • JAGUAR GO I-PACE-APP

  De GO I-PACE app laat u zien hoe Jaguar I-PACE in uw leven zou passen. De app geeft u feiten en cijfers alsof u in werkelijkheid in de auto rijdt, met onder meer routekaarten, de geschatte actieradius en het geschatte verbruik van de accu, beschikbare oplaadpunten op uw route en uw geschatte kostenbesparingen.

 • Live Apps

  JAGUAR REMOTE APP

  Met de Jaguar Remote App4 kunt u communiceren met de I-PACE vanaf uw smartphone. Controleer de laadtoestand, -status en -snelheid, de geschatte EV-actieradius en andere indicatoren voor uw auto. Start en stop het laden, beheer laadtarieven en stel de maximale laadstatus op afstand in.

 • Roadside Assistance

  JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE & SOS CALL

  Met het geoptimaliseerde bijstandsprogramma van Jaguar kunt u bij pech direct contact opnemen met het Jaguar Assistance team. Bij een ernstiger incident verbindt SOS Emergency Call u automatisch met de alarmcentrale. Zij zullen de nooddiensten op de hoogte stellen van uw locatie.

GEBRUIKSGEMAK EN VEILIGHEID

U kunt het beste opladen wanneer u uw auto 's nachts parkeert. Terwijl u ontspant en uitrust, wordt de I-PACE veilig opgeladen, klaar voor de volgende dag.

THUISLADEN

Thuis opladen is niet alleen handig, ook de kosten van elektriciteit zijn vaak lager per kilometer in vergelijking met benzine, diesel of onderweg opladen. Om uw I-PACE thuis op te laden, raden wij een professioneel geïnstalleerde thuislader aan, ook wel een wandlader (wallbox) of thuislaadpunt genoemd.

Jaguar I-Pace charging at charging station.

OPENBARE LAADPUNTEN

Als u niet thuis oplaadt, kan dit net zo goed betekenen dat u op uw bestemming oplaadt als onderweg. Nu het laadnetwerk continu groeit, wordt het alsmaar makkelijker om onderweg op te laden. Het navigatiesysteem van de I-PACE helpt u ook bij het vinden van laadpunten tijdens uw reis.

 • SLEEPVERMOGEN

  Uw Jaguar I-PACE heeft een sleepvermogen van maximaal 750 kg en een maximale kogeldruk van 45 kg. Een afneembare trekhaak kan worden aangeschaft als origineel Jaguar toebehoren.

 • ACTIVITY KEY

  Gebruik de optionele water- en schokbestendige Activity Key5 om uw auto te ontgrendelen, vergrendelen en starten. Welke buitenactiviteiten u ook onderneemt, zoals zwemmen of hardlopen, u hoeft niet langer een conventionele autosleutel bij u te dragen.

 • VEILIGHEIDSKOOI

  De I‑PACE maakt gebruik van een combinatie van aluminium en staal voor de stijve constructie rondom de accu, om de veiligheid voor alle inzittenden te vergroten.

 • RIJHULPMIDDELEN

  Kies uit een waaier aan functies om het rijden en parkeren gemakkelijker en veiliger te maken. Er zijn talrijke innovatieve technologieën beschikbaar, waarbij alle functies zijn ontworpen om uw rijbeleving te optimaliseren en uw veiligheid te vergroten.

CONFIGURATOR

Creëer uw eigen I-PACE met een keuze uit verschillende uitvoeringen en uitrustingsniveaus.

PERSONALISEER UW JAGUAR I‑PACE

Selecteer eerst het model, de motor en het uitrustingsniveau voordat u uw auto personaliseert met een keuze uit lak-, wiel- en interieuropties.

BLIJF ONTDEKKEN

*Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.

**Bij gebruik van een 100kW snellader op gelijkstroom (DC - Direct Current).

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. ​Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. energieverbruik en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


1De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2Fair Use-beleid van toepassing. Inclusief 1-jarig abonnement dat na de aanloopperiode kan worden verlengd.

3Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en -functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt. Voor meer informatie over het Fair Use-beleid dat van toepassing is, raadpleegt u de voorwaarden voor InControl Pivi Pro op jaguar.com/pivi-pro-terms. Hoeveel streaming-tijd mogelijk is binnen de databundel is afhankelijk van de streamingprovider en de resolutie van bekeken video's. Bekijken van HD-video's zal het dataverbruik aanzienlijk verhogen.

4Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. De Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

5De Activity Key kan in ongeveer twee uur worden opgeladen, zodat de batterij tot tien dagen meegaat.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.


N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. De standaarduitrusting kan ook verschillen per land van aanschaf, de motorvariant en de transmissie.


De bestuurder moet interieurtechnologieën enkel gebruiken wanneer dat op een veilige manier kan gebeuren. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies zijn inclusief een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. ​


Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

We gebruiken YouTube-video's op onze website. 0m deze video's te bekijken, moet u de cookies accepteren die YouTube op uw toestel plaatst. Deze worden door Jaguar geklasseerd als niet-essentiële functionele cookies.
 • Functionele cookies