F-PACE

SALONCONDITIES
F-PACE

Onze efficiënte, praktische en luxueuze performance-SUV, tijdelijk vanaf € 47.490* netto, goed voor een klantenvoordeel van € 9.485*.

SALONCONDITIES F-PACE

Voorbeeld van de F-PACE D165 AWD automaat:

• Normale prijs, inclusief de hieronder vermelde uitrusting: € 56.975
• Nettoprijs saloncondities: € 47.490*
• Klantenvoordeel: € 9.485*

Inbegrepen uitrusting (o.a.):
• Business Pack: geconnecteerd Pivi Pro infotainmentsysteem (incl. navigatie), Online Pack, WiFi-verbinding en dataplan, Traffic Sign Recognition & Adaptive Speed Limiter
• Premium LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting
• Parkeersensoren voor en achter + 3D Surround Camera System
• Cruise Control, Lane Keep Assist, Driver Condition Monitoring
• Automatische koplampen en ruitenwissers (schemer- en regensensoren)
• Automatische airco met 2 zones
• Verwarmbare voorzetels

*Tarieven btwi. Klantenvoordeel reeds verrekend in de nettoprijs en mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en uw erkende Jaguar concessiehouder. Afgebeelde voertuigen kunnen afwijken van de vermelde specificaties en uitgerust zijn met extra opties.

X761_F-PACE_Rear

FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

OVERZICHT

Diverse financieringsproducten zijn beschikbaar op maat van uw behoeften, waaronder:
• Financiële renting vanaf € 359/maand (voor professionelen)
• Operationele leasing (voor professionelen)
• Freedom financiering (voor particulieren)

De basisprincipes en belangrijkste voordelen worden hier toegelicht. Voor meer informatie, aarzel niet om uw plaatselijke concessiehouder te raadplegen.

FINANCIËLE RENTING

Financiële leasing/renting is voorbehouden voor professionelen. De voordelen? Geen pre-financiering van de btw, met of zonder voorschot, alsook balanstechnische voordelen. Op het einde van de maandelijke aflossingen betaalt u enkel de overeengekomen restwaarde.

Dankzij de saloncondities is de F-PACE beschikbaar in financiële renting vanaf € 359/maand**. Spreek uw concessiehouder aan voor meer informatie.

**Enkel voor professionele gebruikers. Tarief excl. btw berekend op basis van een F-PACE D165 met nettoprijs van € 39.247,93 excl. btw. Afgebeelde voertuigen kunnen afwijken van de vermelde specificaties en uitgerust zijn met extra opties.

OPERATIONELE LEASING

Zeer populair bij professionele gebruikers, ook wel verhuur op lange termijn genoemd. Onze operationele leasingformule, Jaguar Fleet & Business Leasing, is ideaal voor een totale gemoedsrust en een perfect voorspelbaar budgetbeheer, waarbij een waaier aan diensten inbegrepen is: voertuighuur, onderhoud, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, 24/7 bijstand Jaguar Assistance in heel Europa en verzekering. Met aanpasbare looptijd en/of kilometertal, om u nog meer flexibiliteit te geven. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie en een offerte op maat van uw behoeften of klik hieronder voor een online simulatie op de F-PACE van uw keuze.

FREEDOM FINANCIERING

Dit is een lening op afbetaling voor particulieren, die de zekerheid van een traditionele financiering combineert met een grote flexibiliteit en zeer aantrekkelijke voorwaarden. Uw Jaguar verdeler vertelt er u graag alles over.

Belangrijkste voordelen:
• Lagere maandaflossingen dankzij een gegarandeerde inruilwaarde
• Voorschot en duurtijd aanpasbaar op maat van uw behoefte
• Keuzevrijheid aan het einde van het contract: overstappen op een gloednieuwe Jaguar of optimaal blijven genieten van uw huidige Jaguar.

JAGUAR F-PACE STOCKAANBOD

U bent gehaast en wil onmiddellijk vertrekken aan het stuur van een gloednieuwe Jaguar F-PACE? Vind de stockwagen die het beste bij u past en neem contact op met uw concessiehouder.

F-PACE-from-stock

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

SALONCONDITIES FINANCIËLE RENTING: F-PACE D165 AWD AUTOMAAT (INCLUSIEF EXTRA UITRUSTINGEN) VANAF € 359/MAAND (EXCL. BTW)**

Financiële renting met aankoopoptie van 25%, over een periode van 60 maanden op de Jaguar F-PACE D165 AWD automaat met extra uitrustingen. Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Bank, Belgisch filiaal van FCA Bank S.p.A., verhuurder, Jules Cockxstraat 8-10, 1160 Oudergem met als maatschappelijke zetel Corso Agnelli 200, 10135 Torino - Italië. RPR: Brussel. KBO: 0699.630.712. Voorbeeld op basis van geldende voorwaarden op 01/02/2021. Nettoprijs van het voertuig: € 39.247,93 excl. btw (fleetkortingen inbegrepen), voorschot van € 9.811,98 excl. btw. Aanbod geldig tot 28/02/2021.

Adverteerder : Jaguar Land Rover Belux S.A., Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen. Uw Jaguar verdeler handelt als agent in nevenfunctie. Aarzel niet om hem te contacteren voor meer informatie en een offerte op maat. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs en kunnen uitgerust zijn met extra opties.

*Tarieven btwi. Klantenvoordeel reeds verrekend in de nettoprijs en mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en uw erkende Jaguar concessiehouder. Actie geldig tot 28/02/2021. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs en kunnen uitgerust zijn met extra opties.

**Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Tarieven excl. btw.