Kies voor onze aantrekkelijke Special Offers en maak altijd een perfecte indruk. Momenteel bieden we ‘lentecondities’ op nieuwe en onmiddellijk beschikbare wagens. Daarmee rijdt u al een E-PACE vanaf € 399 per maand en een F-PACE vanaf € 499 per maand. Bent u een liefhebber van topprestaties? Kijk dan ook eens naar de unieke F-TYPE COLLECTOR’S FIFTY. U rijdt deze sportwagen al vanaf € 569 per maand. Al met al unieke kansen om een van de laatste Jaguars met iconische verbrandingsmotor te gaan rijden, voordat Jaguar transformeert naar een volledig elektrisch luxemerk.

 

Bovendien geniet u altijd van 5 jaar waarborg, perfect onderhoud door uw Jaguar retailer, en alle andere voordelen van het merk. Neem best contact op met uw retailer voor uw gepersonaliseerde aanbieding.
Jaguar E-PACE

E-PACE

Onze compacte SUV met een unieke combinatie van prachtig design, toonaangevende wendbaarheid en dynamisch rijgedrag.

  • Financiële renting vanaf € 399 / maand*
Jaguar F-PACE

F-PACE

Onze praktische en efficiënte performance-SUV vol luxe.

  • Financiële renting vanaf € 499 / maand*
Jaguar F-TYPE

F-TYPE

Ontdek de COLLECTOR'S FIFTY, een unieke speciale serie ter ere van Jaguar's authentieke DNA en heritage, gebouwd in slechts 50 exemplaren.

  • Financiële renting vanaf € 569 / maand*
Jaguar XE

XE

De meest geavanceerde, efficiënte en geraffineerde sportberline die Jaguar ooit gebouwd heeft.

  • Financiële renting vanaf € 449 / maand*
Jaguar XF

XF

Luxueuze berline of Sportbrake voor de bedrijfswereld, met een karaktervol design, een dynamisch rijgedrag en geavanceerde technologie.

  • Financiële renting vanaf € 529 / maand*
JLR Parts with 5 years Warranty

5 JAAR GARANTIE

Al onze modellen genieten standaard van een fabrieksgarantie van 5 jaar/150.000 km, een abonnement van 5 jaar op InControl Remote en een uitgebreide Jaguar Assistance dekking, jaarlijks gratis verlengbaar onder voorwaarden.

*Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Tarieven zijn excl. btw en houden geen rekening met afleverkosten. Acties geldig tot 31/05/2024

.‡5 jaar/150.000 km (eerst bereikte limiet).